Kennis en kunde

MA-Mechanica (My Automation) levert kennis en kunde aan de technische wereld.


Als zelfstandig onderdeel binnen de IT groep levert MA-Mechanica kennis en bieden we ingenieuze oplossingen aan bedrijven in verschillende marktsegmenten.

Ook voor de optimalisering van organisaties heeft de IT-groep de professionals die bedrijven verder helpen. Van tijdelijke ondersteuning van het team, tot en met het structureel versterken van het bedrijf.

De corebusiness van MA-Mechanica is het adviseren en uitvoeren van mechanische oplossingen en het inzetten van professionals bij diverse projecten in de mechanische machinebouw.


MA-Mechanica groeit snel


MA-Mechanica is een snel groeiende organisatie waar ontwikkeling van nieuwe producten en diensten hoog in het vaandel staan. We brengen een zo groot mogelijke transparantie aan voor medewerker, klant en leverancier. We willen de groei van MA-Mechanica in de toekomst waarborgen. Daarom is er gekozen voor een structuur die gericht is op product/dienst, waarbij de support geheel bij P&O ligt. De afdeling R&D is heel belangrijk. Daarom beschouwen we deze als een aparte afdeling.

Gegevens:

Als organisatie willen we transparant zijn richting onze medewerkers, leveranciers en klanten. Onderdeel hiervan is de wet inlenersaansprakelijkheid. Hieronder vindt u de meest actuele gegevens.

.
RAMBOphone2

Mogen wij je bellen ?

Tefefoonnummer*


WAJTbutton

Volg ons :

Linkedin

Deelonze

MA-Mechanica
Zweedsestraat 8A1-8A2 - 7418 BG - Deventer
T: 0570 51 00 11 - F: 0570 51 10 13
contact@ma-mechanica.nl

Copyright © 2021 MA - Mechanica